Thursday, 14 February 2013

home sweet home.

yep, akhirnya aku sampai jugak ke rumah yang dah 2 bulan lebih aku tinggalkan. 2 bulan lebih ke? hahak. lupe sudah tapi sememangnya memang aku rasa macam dah lame lah aku tingalkan rumah aku ni.

balik rumah bawak sekali penyakit, yep! memang sangat AWESOME. demam yang tidak berhenti. dah 2 minggu aku tak sihat. dari kolej lagi sebenarnya tapi aku malas sangat nak melayan sebabnya aku tahu tak akan ada siape pun yang faham.
tak mahu jadi childish lagi. aku dah besar. tahu nak jaga diri sendiri. memang kekadang perlukan seseorang untuk kongsi semua ni tapi entahlah. payah nak cakap kenapa. tapi aku memang rase malas lah nak kongsi dengan sesiapa. wasting their time lah hearing my problems. I GUESS.. hmm..

actually, hari aku balik sini kebetulan pulak dengan hari bebudak sekolah aku buat reunion. perkhh! serius aku sedih nak mampos sebab tak dapat join. kalau diorang bagitahu aku awal-2, memang aku dah target kot haritu aku join and esoknye aku balik sini. dah tiket dah beli dah so terlepas lagi aku nak jumpe kenkawan lame.
reunion kali ni reunion yang ke-2 aku tak dapat join diorang. wehh, tak boleh blah lah rase bile talking-2 pasal ni. memang aku terkilan sangat lahh tak dapat join. SERIUS!

well-3, cuti tengah sem kali ni aku habiskan masa dekat rumah je. yelah, dah tak sihat macam ni takkan nak hangout kot kan? HOSPITAL? nahh, sudah sebati dalam hidupku. ngehehe~ tak payah cakap pun dah tahu lah! impossible kalau tak tempah tiket bercuti :P kuikui~
assignment?? ouh my PRADA. satu pun aku masih belum start buat. habis cuti, ade test. so memang bajed good-2 lah kan aku macam ni. macam mane kalau failed kali ni? TIDAKK! aku tidak mahu. sudah cukup aku di hentam oleh saudare mare yang tak habis-2 downkan aku selalu.

banyak kot nak coretkan dekat sini tapi aku tak dapat nak berfikir dengan baik sekarang. faham-2 lah kan bile dah berhingus macam ni. sub sub je manjang, eeuww~ sejak bile aku jadi straight to the point macam ni? yeah! sejak aku sedar tak payah nak baik sangat. orang pijak kepale kau nanti. dah cuak kot.
pasal si dia? yeah, dah lama tak inform dekat sini kan? MALAS. why? sebab malas nak beriye sangat. dah setkan cuti ni TIDAK AKAN jumpe dengan die. how sad kan? memang sad sad!
kenapa aku tak nak jumpe? sebab sebelum cuti lagi dah tak sihat, so aku memang dari sane lagi yakin yang aku tak sihat balik kali ni so sebab tu lah aku rase malas nak jumpe. lagipun, die pun dah kerja sekarang so *brape banyak so da?* aku malas nak pakse-2 die datang macam budak hingusan yang mintak belikan coklat and anak patung mainan dengan mak die like before. grr~ tak kuase aku.

notes : aku tengah fikir nak buat tajuk ape lepas ni tapi... sub sub~ ouh mannn.. tak apelah, sakit datang dari Allah and ade hikmah di sebaliknye..

No comments:

Post a Comment