Friday, 18 January 2013

no tittle #2

as usual, student macam aku ni memang tak pernah lepas dari kesibukan. lebih tepat hidup sentiase rushing bile dah start belajar di kolej. tak macam sekolah, boleh nak melengah-lengah. oh ye,, baru teringat aku masih belum siapkan lagi cerpen yang Cik Jue suruh buat. hahhaa~ masih lagi menagguhkan kerja seperti dahulu. i've never change. teruk benor! tak ape tak ape, lepas Helwi nanti aku buat.

kejap lagi Helwi ni. nanti aku bagitahu ape Helwi tu ye. yang pasti sekarang untuk permulaan entry harini, aku nak cakap kejap lagi aku cerita pasal kesibukan yang aku lalui minggu ni. meletihkan tapi menyeronokkan jugak.. dah kena bersiap nak pergi Helwi sudaa~

well, nanti aku sambung. :)



No comments:

Post a Comment