Friday, 21 December 2012

Sannah helwa to my dearest cousin, Miaa Anderson :)

harini sepupu aku Mia Anderson a.K.a Mimi Syuhaida bertambah umurnya menjadi genap 18 tahun. da besar dah kau erk? dulu kecik-kecik selalu main-main same-same, makan same-same, mandi same-same, gaduh same-same, sume same-same lah! time aku balik kampung lah sebab  dia dari kecik stay rumah arwah grandma so ofcourse lah balik kampung muka dia sebati dimata aku time kat rumah nenek :) kuikui~

actually, dia ni ade kakak. kakaknye same umur dengan aku. birthday kakaknya dah lepas, bulan September haritu. aku time tu hilang ingatan so tak sempat wish. okey korang boleh kutuk aku *ape punye cousin lah!* okey sejak masing-2 habis sekolah dah jarang jumpe. jujur cakap memang sedih sebab aku rindu sangat kenangan zaman kecik-2 kitorang. serius aku happy giler stay dengan dorang walaupun kenkadang gaduh. hahhah!

aku tak dapat nafikan kitorang renggang sejak habis sekolah pun salah aku sebenarnya sebab macam jauhkan diri dari diorang, aku buat macam tu ade motif okey sebenarnya. mybe diorang kecewa dengan perangai aku tapi tak apelah, aku tak dapat nak undur balik cume yang pasti aku still sayangkan dorang macam dulu :') *nanges

aku harap harini dia sambut birthday dia  dengan happy lah. dah lame tak dengar cerita die. die ni memang bannyak cerita and aku sukelah kongsi macam-2 dengan die. tak dapat dinafikan aku lebih banyak kongsi cerita dengan dia lah dari kakak dia. and sebenarnya dengan dia jugak lah aku selalu gaduh time kecik-2 dulu berbanding dengan kakak die. haha!

aku doakan dia dapat capai ape yang dia nak. dia dapat sambung belajar dekat tempat yang dia idam-2kan and dia sabar lah dengan apapun masalah yang jadi pade die pade mase yang akan datang. aku nak minta maaf dengan dia atas ape saja sala silap aku dari kecik sampai sekarang :)

inilah sepupu aku, Miaa Anderson :) lawa? yelah, tengoklah sepupu die ni macam mane kan?
*okey aku memang tak sedar diri. SERIUS!


happy birthday MIMI :'). iloveyou and imissyou 

1 comment: