Saturday, 3 November 2012

nak balik jugak :'(

alhamdulillah, semua exam dah habis. happy sangat rase but at the same time risau datang bertandang bile fikir pasal result. aku dah try buat lebih baik dari semester lepas tapi tetap rase masih belum cukup dengan ape yang aku buat semester ni. haishh, sedikit mendukacitakan ye.

well, harini tengok dah ramai rakan kolej yang dah balik. sebenarnya dari 2 hari yang lepas lagi tapi baru harini terase sunyi kolej ni bile makin ramai yang balik. aku bile nak balik? uhuhuw~ 8hb baru aku balik. 5hb terpakse pergi program anak angkat dekat Jengka selama 3 hari. SEDIH! nak balik jugakkk! :'(

walaupun balik 8hb, aku kena packing semua barang awal sebabnya tak tahu 7hb tu sampai kolej mase mane. 8hb dah kena balik so sekarang aku kena bersiap-siap lah kemaskan semua barang bawak turun bawah and masukkan dalam stor. malas ye nak bawak balik semua barang. lagipun lame lagi kot aku belajar dekat kolej ni so tak apelah kan nak simpan dalam stor barang-barang aku. kahkah! :p

well, okey sampai sini saje aku melalut buat kali ini. nanti aku sambung lagi sebabnye aku nak sibukkan diri kemas barang-barang :D ngeeee~


last paper untuk hari khamis haritu. pensyarah media aku, Cik Juwairiah yang snap photo ni. carilah aku mane satu.. kihkih.. alaa~ meja 1st belah kanan ni tak ade ade orang kan? lepas tu Jannah, belakang Jannah tulah aku.. HAHA!








gadis ini yang menaip,