Monday, 3 September 2012

Kehidupan Tanpa Sumber Utama ;(

okay, terus pade tajuk.. harini suis dalam bilik tak berfungsi. terbakar tau? sebabnye semalam entah kenape tibe-2 macam meletup extension dalam bilik kitorang sampai ke suis utamanye tak berfungsi. mungkin sebab terjadinya hal macam tu menyebabkan ade kesan sampingan pade suis utame tu.

lepas isya' tadi masing-2 fone tak ade bateri so tumpang cas dekat bilik kawan kejap. tengah hari tadi dah buat aduan dekat pejabat Hal Ehwal Pelajar tapi nampaknye masih belum ade respon dari diorang sebabnye kitorang balik dari perjumpaan pelajar media tadi try buka suis masih tak okey. mybe esok KOT dorang baiki. KOT sebab bukan boleh kire sangat diorang tu. haiyyooo~

sekarang kitorang bertige ade dekat bilik study yang satu aras dengan bilik kitorang ni. aku ambik kesempatan updates belog lepas siap iron baju jup tadi. ngeee~ diorang pun tengah online jugak sekarang. haha, masing-2 ambik kesempatan bile dah ade sumber utama dalam kehidupan seharian. nak masak megi pun tak boleh bile bilik tak dapat gune suisnye. nak bawak ke bilik study ni malas pulak so ktorang pergi kafe je tadi beli beger. fone dari bilik kawan pun dah diambik, cas sekarang sekali dengan lappy kat sini :) uhuhuw~ kesian kitorang :'(

lepas zohor tadi Mr.Sayang ade call. asyik terputus je sebab line tempat die tak berape okey kot. sedih tapi happy jugak bile dapat dengar suare die :') rindu sangat kat die. berape kali die call tadi sebab asyik terputus je. last tu die minta maaf sebab dah tak ade duit syiling nak call. okay, aku nanges SIKIT JE lepas habis die call tu. lagipun ade kawan sebilik time tu so tak boleh lah nak tunjuk kan? maluu laa aku~ hohoho..

papehal, aku BERHARAP sangat esok kitorang dapat gune dah suis tu sebab kitorang tak dapat hidup tanpe suis utame tu. nak print assignment untuk dihantar esok pun tak dapat. Anjung Kipsas pulak sekarang printnye tak okey so terpakse menangguhkan mase untuk mem'print' assignment tu. sadis betul. nak buat macam mane, DUGAAN~ :')

okay, syukran antum and antumna semue :)





gadis ini yang menaip,

No comments:

Post a Comment