Sunday, 29 July 2012

Thanks Tag Kite ! :')

entry pasal PD yang aku post tadi sebenarnya ditaip oleh aku dari semalam lagi. then dalam tengah hari tadi aku sambung balik, petang tu aku pergi bazaar and baru kejap tadi berkesempatan aku post. aku baru je check cbox aku. ade sorang kawan blogger aku ni tag aku dalam blog die. terharu sangat! TERIMA KASIH AWAK!

baiklah, siape awak yang aku maksudkan tu? die adalah CIK IEZA YUSOF. die tag aku pade link LAWA yang ketige tu dalam entry blog die di sayamintakmaaf.blogspot.com.. terharu sangat aku tau sebab aku tak pernah terfikir pun akan ade orang nak tag aku :')


sangat-2 berterima kasih kepada IEZA sebab sudi tag aku :') sumpah terharu gilerr!!

TERIMA KASIH IEZA YUSOF!





gadis ini yang menaip,

No comments:

Post a Comment