Friday, 20 July 2012

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak :)

pejam celik pejam celik, sekejap je mase kan? dah masuk bulan Ramadhan dah kite :) excited lak rase nak raye WALAUPUN bahang happy time raye semakin berkurangan sekarang untuk aku. ngehehe~ aku harap puasa tahun ni lebih baik daripada puasa tahun-2 yang lepas :)

ohyea, ni tahun first ye aku berpuase dekat kolej. tak tahulah macam mana aku ni puase dekat kolej. HAHA! aku kurang makan kat rumah. tapi dekat kolej banyak betul aku makan sampaikan tiap kali parents aku datang amek aku mesti dorang terkejut tengok saiz badan aku yang naik secare mendadak. ngeee~






aku tengah decorate belog ni tadi, Mr.Sayang call aku. sekejap je bercakap sebab die ade duit syiling sikit je. dah habis ucap selamat berpuase, tanye-2 khabar and ber'iloveyou' tu, terus padam. haha! tak apelah, aku puas hati lah sikit dapat dengar suare dia malam pertama Ramadhan ni :)

22hb dah nak balik kolej. aku pun dalam menyibukkan diri membuat assignment aku tangguh sepanjang cuti ni. okay, done for now. sekadar mahu mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak. sama-2 kita kumpul banyak pahala di bulan yang mulia ni okay!







gadis ini yang menaip,

No comments:

Post a Comment