Saturday, 21 July 2012

Meriahnya Ramadhan di Facebook ;)

haha, dari semalam lagi aku tengok kawan-2 Facebookers aku meng'updates' status diorang pasal bulan puase ni. and aku pun baru je semalam meng'updates'nye. Ramadhan sekarang sangat meriah ye dalam Facebook. dengan adenye laman sosial macam tu, senang je kite nak wish ape-2 untuk kawan-2 yang dekat mahupun jauh dari kite kan? macam-2 boleh kongsi tapi berpada-pada lah kan? ni aku tengok sampaikan nak berak pun boleh lagi luahkan kat situ, mane boleh kan? memalukan diri sendiri je. aku nak tegur kang takut touching pulak. kang tak pasal-2 ade yang block aku nanti. ngeee~ :D

well well well, harini dah 21hb dah. esok aku akan pulang ke kolej. rase malas sangat nak balik sane bile dah lame duduk kat rumah ni. barang-2 baru harini nak pergi beli. macam banyak jer yang nak dibeli tapi entah lah, aku tak buat lagi senarainye. pagi tadi on Facebook sekejap, tengok ramai betul yang post suruh bangun sahur. macam-2 betul lah diorang tu. mood kite yang tak okey pun jadi okey bile ade manusie-2 yang kepale poyo macam diorang tu.. haha!

okeylah, aku malas nak taip panjang-2 dalam entry ni. nanti kalau ade mase aku updates lagi ye :)

amek kau, penangan bulan Ramadhan untuk Facebook :)






gadis ini yang menaip,

No comments:

Post a Comment