Sunday, 22 July 2012

Ah sudah!

aku lupe pulak nak bagitahu yang semalam aku tak jadi pergi beli barang dalam entry last semalam. haha! lepas sahur tadi aku text member aku tanye die balik harini pukul berape sampai. bukan ape, aku nak tukar bilik masuk bilik die, so mestilah die kena ade dulu kan? tapi die balas tadi cakap die balik esok.

AH SUDAH! macam mane ni aku nak masuk bilik die? die suruh aku pergi pejabat Hal Ehwal Pelajar minta kunci tapi aku takut pulak. lagipun barang-2 pun aku tak beli semalam termasuklah kurma tu, aku pun jadi rase nak balik kolej esok jugak. uhuhu~ tapi mak ayah aku ni dah excited nak hantar aku harini. macam tak nak bagi aku duduk kat rumah lame-2 je kan? sobsebsobseb~ :'(

aku tengah pening ni. nak balik harini or esok. tapi esok dah start kelas dah. rugi pulak kalau ponteng kan? bile fikir barang-2 yang masih belum dibeli lagi ni, adehh, pening pening pening aku sekarang. papehal aku fikir dulu kejap. sebab kalau nak balik harini, memang aku kena prepare sekarang lah barang-2 ni semue and beli kat sane je barang-2 yang lain. hohoho~








gadis ini yang menaip,

2 comments:

  1. alolo kelam kabut dah..kesian dia..hehe :p sabar2..fikir betul2 ye cik adila .. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, malu saye dibuat anda.. ngee~ dah fikir dah. nak balik kolej esok. nway, thanks yep!

      Delete